pondělí 29. dubna
polévka vývar s rýží a hráškem (9)
-
Čočka na kyselo, uzená kýta, chléb, steril. okurek (1, 9, 10)
-
Zapečené rybí filé s rajčaty, vařený brambor, kompot (1, 3, 4, 7)
úterý 30. dubna
polévka krupicová s vejcem (1, 3, 7, 9)
-
Droby na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 7)
-
Vepřové maso s mrkví, vařený brambor (1, 9)
středa 1. května
nevaří se – svátek
čtvrtek 2. května
polévka zeleninová (1, 3, 9)
-
Kuřecí plátek v sýrové omáčce, dušená rýže (1, 3, 7)
-
Špagety s vepřovým, hovězím masem, rajčaty, žampiony, sýr (1, 3, 9)
pátek 3. května
polévka valašská kyselice (1, 3, 7, 9)
-
Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)
-
Nudle s mákem, cukr, máslo (1, 3, 7)
pondělí 6. května
polévka celerová (1, 3, 7, 9)
-
Vepřová kýta po srbsku, těstoviny (1, 3, 7, 10)
-
Sekaná v těstíčku, vařený brambor, čalamáda (1, 3, 7, 10)
úterý 7. května
polévka selská (1, 7)
-
Hovězí tokáň, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)
-
Honzovy buchty, kakao (1, 3, 6, 7)
středa 8. května
nevaří se – svátek
čtvrtek 9. května
polévka hrachová s párkem (1, 7, 9)
-
Vepřový plátek se šunkou a sýrem, vařený brambor (1, 7)
pátek 10. května
polévka gulášová, rohlík (1)
-
Pražská hovězí pečeně, dušená rýže (1, 3, 7)
Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Přejeme Vám dobrou chuť.
Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198
Seznam alergenů:
- obiloviny obsahující lepek;
- korýši a výrobky z nich;
- vejce a výrobky z nich;
- ryby a výrobky z nich;
- jádra podzemnice olejné (arašídy);
- sójové boby (sója);
- mléko a výrobky z něj;
- suché skořápkové plody;
- celer a výrobky z něho;
- hořčice a výrobky z ní;
- sezamová semena (sezam);
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
- vlčí bob (lupina);
- měkkýši a výrobky z nich.
Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.