Jídelníček

 

pondělí   29. dubna     

    polévka vývar s rýží a hráškem (9)

  1. Čočka na kyselo, uzená kýta, chléb, steril. okurek (1, 9, 10)

  2. Zapečené rybí filé s rajčaty, vařený brambor, kompot (1, 3, 4, 7)

 

úterý       30. dubna     

    polévka krupicová s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Droby na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 7)

  2. Vepřové maso s mrkví, vařený brambor (1, 9)

 

středa     1. května       

    nevaří se – svátek

 

čtvrtek   2. května       

    polévka zeleninová (1, 3, 9)   

  1. Kuřecí plátek v sýrové omáčce, dušená rýže (1, 3, 7)

  2. Špagety s vepřovým, hovězím masem, rajčaty, žampiony, sýr (1, 3, 9)

 

pátek     3. května       

    polévka valašská kyselice (1, 3, 7, 9)

  1. Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

  2. Nudle s mákem, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

pondělí   6. května      

    polévka celerová (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřová kýta po srbsku, těstoviny (1, 3, 7, 10)

  2. Sekaná v těstíčku, vařený brambor, čalamáda (1, 3, 7, 10)

 

úterý       7. května       

    polévka selská (1, 7)

  1. Hovězí tokáň, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

  2. Honzovy buchty, kakao (1, 3, 6, 7)

 

středa     8. května      

     nevaří se – svátek

 

čtvrtek   9. května      

    polévka hrachová s párkem (1, 7, 9)      

  1. Vepřový plátek se šunkou a sýrem, vařený brambor (1, 7)

 

pátek     10. května     

    polévka gulášová, rohlík (1)

  1. Pražská hovězí pečeně, dušená rýže (1, 3, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.