Jídelníček

 

středa     3. března

    polévka hovězí vývar s játrovou rýží (1, 3, 7, 9)

Vařené hovězí maso, koprová omáčka, vařený brambor (1, 3, 7)

 

čtvrtek   4. března

    polévka celerová (1, 7, 9)

Mexický guláš, sýr, hrášková rýže (1, 7)

 

pátek     5. března

    polévka krupicová s vejcem (1, 3, 7, 9)

Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)

 

pondělí   8. března

    polévka vločková (1, 3, 7, 9)

Krůtí nudličky s brokolicí na smetaně, dušená rýže (1, 7)

 

úterý       9. března

    polévka kedlubnová (1, 3, 7, 9)

Čevapčiči, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

 

středa     10. března

    polévka bramborová (1, 7, 9)

Rizoto z vepřového masa, sýr, zelný salát s křenem (1, 7)

 

čtvrtek   11. března

    polévka vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)

Vepřová kýta na paprice, těstoviny (1, 3, 7)

 

pátek     12. března

    polévka fazolová mléčná (1, 3, 7, 9)

Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.