Jídelníček

 

úterý       23. května            

    polévka z vaječné jíšky (1, 3, 7, 9)

  1. Pečený bůček, kysané zelí, bramborový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)

  2. Vepřové maso po srbsku, bulgur (1)

 

středa     24. května            

    polévka zeleninová (1, 7, 9)

  1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Bramborový guláš s uzeninou, chléb (1)

 

čtvrtek   25. května            

    polévka kuřecí s játrovou rýží (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřenky s cibulí, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

  2. Fazolové lusky na kyselo, 2 ks vařené vejce, vařený brambor (1, 3, 7)

 

pátek     26. května            

    polévka selská (1, 7, 9)

  1. Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

  2. Sójové maso na kari, vařený brambor (1, 6, 7)

 

pondělí   29. května            

    polévka krupicová s vejcem (1, 3, 7, 9)  

  1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)

 

úterý       30. května            

    polévka hrachová (1, 7, 9)

  1. Pštrosí vejce, bramborová kaše, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

  2. Kuřecí maso s baby karotkou, kuskus (1, 7)

 

středa     31. května            

    polévka vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)

  1. Masová směs, dušená rýže (hovězí, vepřové maso, vepřová játra, žampiony, kečup, slanina, 1)

  2. Zapečené těstoviny se špenátem a uzeninou, niva, čalamáda (1, 3, 7)

 

čtvrtek   1. června              

    polévka valašská kyselice (1, 3, 7, 10)

  1. Hovězí pečeně na česneku, vařený brambor (1, 7)

  2. Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

pátek     2. června              

    polévka rýžová (1, 7, 9)

  1. Maďarský guláš, chléb (1)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.