Jídelníček

 

pátek     14. května

    polévka vločková (1, 3, 7, 9)

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, vařený brambor (1, 7)

 

pondělí   17. května

    polévka pohanková (1, 3, 7, 9)

Bratislavská vepřová kýta, těstoviny (1, 3, 7, 10)

 

úterý       18. května

    polévka hrachová s párkem (1, 7, 9)

Kuřecí maso s brokolicí, kari rýže (1, 7)

 

středa     19. května

    polévka vývar s kapáním (1, 3, 7, 9)

Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

 

čtvrtek   20. května

    polévka rýžová (1, 7, 9)

Luhačovický špaček, bramborová kaše, zeleninový salát (1, 3, 7)

 

pátek     21. května

    polévka selská (1, 3, 7, 9)

Zbojnická hovězí pečeně, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.