Jídelníček

 

čtvrtek   6. listopadu         

    polévka vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)

  1. Frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny (1, 3, 7)

 

pátek      7. listopadu          

    polévka selská (1, 7, 9)

  1. Smažené kuřecí stehno, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

 

pondělí   10. listopadu        

    polévka cizrnová (1, 7, 9)

  1. Vepřová kotleta po anglicku, vařený brambor, steril. okurek (1, 7, 10)

 

úterý      11. listopadu        

    polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Pečené kachní stehno, červené zelí s jablky, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

 

středa     12. listopadu        

    polévka vývar s kapáním (1, 3, 7, 9)

  1. Pražská hovězí pečeně, dušená rýže, steril. okurek (1, 3, 7)

 

čtvrtek   13. listopadu        

    polévka čočková s párkem (1, 7, 9)

  1. Burgundská hovězí kýta, těstoviny (1, 3, 7)

 

pátek        14. listopadu       

    polévka ruský boršč (1, 7, 9, 10)

  1. Plněný vepřový závitek, vařený brambor (šunka, sýr, sušená rajčata, 1, 7)

 

pondělí   17. listopadu        

     nevaří se – svátek

 

úterý      18. listopadu        

    polévka květáková (1, 3, 7, 9)

  1. Smažené rybí filé se sezamem, vařený brambor, kompot (1, 3, 4, 7, 11)

 

středa     19. listopadu        

    polévka pohanková (1, 3, 7, 9)

  1. Srbské vepřové rizoto, sýr, zelný salát s křenem (1, 7)

 

čtvrtek   20. listopadu        

    polévka vločková (1, 7, 9)

  1. Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, vařený brambor (1, 7)

 

pátek      21. listopadu        

    polévka fazolová se zelím (1, 3, 7, 9)

  1. Hovězí guláš, 2 ks rohlík (1)

 

pondělí   24. listopadu        

    polévka pórková (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřové maso na kmíně, těstoviny, steril. okurek (1, 3, 10)

 

úterý      25. listopadu        

    polévka ovarová s kroupami (1, 7, 9)

  1. Maso tří barev, dušená rýže (vepřové, hovězí maso, játra, pórek, paprika, žampiony, 1)

 

středa     26. listopadu        

    polévka drožďová (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)

 

čtvrtek   27. listopadu        

    polévka bramborová na kyselo (1, 7, 9)

  1. Holandský řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

 

pátek       28. listopadu       

    polévka vývar s játrovou rýží (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřový plátek zapečený s broskví a goudou, vařený brambor (1, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.