Jídelníček

 

úterý       18. ledna      

    polévka špenátová (1, 3, 7)

  1. Smažené kuřecí stehno, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

  2. Hrachová kaše, opečený párek, chléb, steril. okurek (1, 10)

 

středa     19. ledna       

    polévka z hlívy ústřičné (1, 7, 9)

  1. Vepřové maso v kapustě, chléb (1, 7)

  2. Hovězí maso na česneku, vařený brambor (1)

 

čtvrtek   20. ledna       

    polévka zeleninová (1, 7, 9)

  1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)

  2. Květák s vejci jako mozeček, vařený brambor (3, 7)

 

pátek     21. ledna       

    polévka hovězí vývar s rýží a hráškem (7, 9)

  1. Vepřový řízek po srbsku, vařený brambor (lečo, slanina, kečup, 1, 7, 10)

  2. Špagety s kuřecím masem se sýrovou omáčkou (1, 3, 7)

 

pondělí   24. ledna       

    polévka brokolicová (1, 3, 7, 9)

  1. Uzená kýta, bramborová kaše s cibulkou, steril. okurek (7, 10)

  2. Vepřové maso na zázvoru, těstoviny (1, 3)

 

úterý       25. ledna      

    polévka pohanková (1, 3, 7, 9)

  1. Holandský řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

  2. Kuskusové rizoto s kuřecím masem, sýr (1, 7, 9)

 

středa     26. ledna       

    polévka hovězí vývar s játrovou rýží (1, 3, 7, 9)

  1. Vařené hovězí maso, koprová omáčka, vařený brambor (1, 3, 7)

  2. Šunkofleky, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

 

čtvrtek   27. ledna       

    polévka z vaječné jíšky (1, 3, 7, 9)

  1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)

  2. Sójové maso na houbách, dušená rýže (1, 6, 7, 9)

 

pátek     28. ledna       

    polévka fazolová mléčná (1, 3, 7, 9)

  1. Hovězí tokáň, dušená rýže (1)

  2. Kynuté knedlíky s povidly, cukr, máslo (1, 3, 6, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.