Jídelníček

 

pondělí   12. května     

    polévka rajská s těstovinou (1, 3, 7)

  1. Vepřové azu, dušená rýže (1, 7, 10)

  2. Zapečené rybí filé s rajčaty a sýrem, vařený brambor, kompot (1, 3, 4, 7)

 

úterý       13. května     

    polévka vývar s rýží a hráškem (7, 9)

  1. Vepřové maso v pikantní marinádě, grilovaná zelenina, vařený brambor (1, 7)

  2. Hovězí maso na houbách, dušená rýže (1, 7)

 

středa     14. května       

    polévka cizrnová (1, 7)

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, mrkvový salát (1, 3, 7)

  2. Vepřové maso na pivu, bramborová kaše (1, 7)

 

čtvrtek   15. května       

    polévka selská (1, 7)

  1. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

  2. Zapečené těstoviny se špenátem a uzeninou, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

 

pátek     16. května       

    polévka z ovesných vloček (1, 3, 7, 9)

  1. Pečená vepřová krkovice, dušené zelí, bramborový knedlík (1, 3, 6)

  2. Nudle s mákem, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

pondělí   19. května     

    polévka bramborová (1, 7, 9)

  1. Bratislavská vepřová kýta, těstoviny (1, 3, 7)

  2. Párek v sýrovém těstíčku, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7)

 

úterý       20. května     

    polévka česneková s brambory (3, 7, 9)

  1. Čevapčiči, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

  2. Kuřecí maso se zeleninou, bulgur (1, 7, 9)

 

středa     21. května     

    polévka dršťková, rohlík (1, 7)

  1. Vepřové rizoto, sýr, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Vepřové maso s baby karotkou, vařený brambor (1, 7)

 

čtvrtek   22. května     

   polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřové maso dušené, žampionová omáčka, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Dušená kapusta s bramborem, opečená klobása, chléb (1)

 

pátek     23. května     

    polévka čočková se zelím (1, 3, 7, 10)

  1. Hovězí guláš, 2 ks rohlík (1)

  2. Makový závin, kakao (1, 3, 6, 7)

      

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.