středa 3. března
polévka hovězí vývar s játrovou rýží (1, 3, 7, 9)
Vařené hovězí maso, koprová omáčka, vařený brambor (1, 3, 7)
čtvrtek 4. března
polévka celerová (1, 7, 9)
Mexický guláš, sýr, hrášková rýže (1, 7)
pátek 5. března
polévka krupicová s vejcem (1, 3, 7, 9)
Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)
pondělí 8. března
polévka vločková (1, 3, 7, 9)
Krůtí nudličky s brokolicí na smetaně, dušená rýže (1, 7)
úterý 9. března
polévka kedlubnová (1, 3, 7, 9)
Čevapčiči, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)
středa 10. března
polévka bramborová (1, 7, 9)
Rizoto z vepřového masa, sýr, zelný salát s křenem (1, 7)
čtvrtek 11. března
polévka vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)
Vepřová kýta na paprice, těstoviny (1, 3, 7)
pátek 12. března
polévka fazolová mléčná (1, 3, 7, 9)
Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)
Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Přejeme Vám dobrou chuť.
Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198
Seznam alergenů:
- obiloviny obsahující lepek;
- korýši a výrobky z nich;
- vejce a výrobky z nich;
- ryby a výrobky z nich;
- jádra podzemnice olejné (arašídy);
- sójové boby (sója);
- mléko a výrobky z něj;
- suché skořápkové plody;
- celer a výrobky z něho;
- hořčice a výrobky z ní;
- sezamová semena (sezam);
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
- vlčí bob (lupina);
- měkkýši a výrobky z nich.
Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.