Jídelníček

 

středa     11. prosince  

    polévka uzená s bramborem (7, 9)

  1. Kuřecí rizoto, mrkvový salát (1, 7)

  2. Vepřové maso na zázvoru, vařený brambor (1, 7)

 

čtvrtek   12. prosince  

    polévka čočková se zelím (1, 7, 10)

  1. Hovězí na slanině, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

pátek      13. prosince   

    polévka bramborová s houbami (1, 7, 9)

  1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Sójové maso se zeleninou, vařený brambor (1, 6, 7)

 

pondělí   16. prosince  

    polévka rajská (1, 3, 7)

  1. Vepřové maso po štýrsku, chléb (vepřová kýta, kapusta, anglická slanina, brambor, 1)

  2. Špagety s kuřecím masem a zeleninou, sýr (1, 3, 7)

 

úterý       17. prosince   

    polévka celerová (1, 3, 7, 9)

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát s křenem (1, 3, 7)

  2. Čočka po orientálsku, 2 ks vařené vejce, chléb, steril. okurek (1, 3, 7)

 

středa     18. prosince  

    polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Droby na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)

  2. Vepřové azu, dušená rýže (1, 10)

 

čtvrtek   19. prosince  

    polévka česneková s brambory (3, 7, 9)

  1. Hovězí guláš, 2 ks rohlík (1)

  2. Bublanina s ovocem, kakao (1, 3, 6, 7)

 

pátek      20. prosince   

    polévka dršťková, rohlík (1, 7)

  1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1, 3, 7, 9, 10)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.