Jídelníček

 

pondělí   27. června            

    polévka pórková s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Čočka na kyselo, opečená klobása, chléb, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Vepřové maso na žampionech, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

 

úterý       28. června           

    polévka krupicová s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřový bůček pečený, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Kuřecí maso s baby karotkou, kuskus (1, 7)

 

středa     29. června            

    polévka vývar s rýží a hráškem (1, 7, 9)

  1. Vařené hovězí maso, koprová omáčka, vařený brambor (1, 7)

  2. Šunkofleky, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

 

čtvrtek   30. června            

    polévka houbová (1, 7, 9)

  1. Čevapčiči, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

  2. Kovbojský guláš, chléb (1)

 

pátek     1. července           

    polévka hrstková (1, 7, 9)

  1. Hovězí tokáň, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

  2. Tvarohový závin, bílá káva (1, 3, 6, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.