Jídelníček

 

středa     6. prosince    

    polévka česneková (3, 7, 9)

  1. Vepřové rizoto, sýr, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Hodolanská omáčka, párek, chléb (1, 3, 7)

 

čtvrtek   7. prosince    

    polévka rybí (1, 3, 4, 7, 9)     

  1. Kuřecí plátek na másle, zeleninová rýže (1, 7, 9)

  2. Šunkofleky, čalamáda (1, 3, 7, 10)

 

pátek     8. prosince    

    polévka zeleninová (1, 7, 9)

  1. Zvěřinový guláš, chléb (1)

  2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1, 3, 6, 7)

 

pondělí   11. prosince  

    polévka vývar s kapáním (1, 3, 7, 9)     

  1. Masová směs po cikánsku, dušená rýže (vepřové maso, vepřová játra, slanina, lečo, kečup, 1, 7, 10)

  2. Zapečené rybí filé se sýrem a vejci, vařený brambor, kompot (1,3,4,7)

 

úterý       12. prosince  

    polévka kapustová (1, 7, 9)

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, čalamáda (1, 3, 7, 10)

  2. Kovbojský guláš, chléb (1)

 

středa     13. prosince  

    polévka pohanková (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřová plec pečená, dušený špenát, bramborový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Květák s vejci jako mozeček, vařený brambor, steril. okurek (3, 7, 10)

 

čtvrtek   14. prosince  

    polévka hrachová s párkem (1, 7, 9)      

  1. Kuřecí smetanové rizoto, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Hovězí maso na pepři, hrášková rýže (1)

 

pátek     15. prosince  

    polévka z vaječné jíšky (1, 3, 7, 9)

  1. Hamburská vepřový kýta, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)

  2. Nudle s mákem, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.