Jídelníček

 

úterý       27. října 

              polévka ovarová s kroupami (1, 7, 9)

Holandský řízek, vařený brambor, zelný salát s mrkví (1, 3, 7)

 

středa     28. října

     nevaří se – svátek

 

čtvrtek   29. října 

               polévka zeleninová (1, 3, 7, 9)

Hovězí maso dušené, houbová omáčka, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

 

pátek     30. října

             polévka čočková s párkem (1, 7, 9)

Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže (1, 10)

 

pondělí   2. listopadu

              polévka kapustová (1, 7, 9)

Hovězí guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

 

úterý       3. listopadu

               polévka špenátová (1, 3, 7)

Sekaná pečeně, bramborová kaše, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

 

středa     4. listopadu

               polévka fazolová (1, 7, 9)

Krůtí plátek na smetaně se zeleninou, dušená rýže (1, 7)

 

čtvrtek   5. listopadu

                    polévka hovězí s kapáním (1, 3, 7, 9)

Frankfurtská vepřová pečeně, těstoviny (1, 3, 7)

 

pátek     6. listopadu

               polévka krupicová s vejcem (1, 3, 7, 9)

Vepřový bůček pečený, dušené zelí, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.