úterý 23. května
polévka z vaječné jíšky (1, 3, 7, 9)
-
Pečený bůček, kysané zelí, bramborový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)
-
Vepřové maso po srbsku, bulgur (1)
středa 24. května
polévka zeleninová (1, 7, 9)
-
Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)
-
Bramborový guláš s uzeninou, chléb (1)
čtvrtek 25. května
polévka kuřecí s játrovou rýží (1, 3, 7, 9)
-
Vepřenky s cibulí, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)
-
Fazolové lusky na kyselo, 2 ks vařené vejce, vařený brambor (1, 3, 7)
pátek 26. května
polévka selská (1, 7, 9)
-
Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)
-
Sójové maso na kari, vařený brambor (1, 6, 7)
pondělí 29. května
polévka krupicová s vejcem (1, 3, 7, 9)
-
Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)
úterý 30. května
polévka hrachová (1, 7, 9)
-
Pštrosí vejce, bramborová kaše, steril. okurek (1, 3, 7, 10)
-
Kuřecí maso s baby karotkou, kuskus (1, 7)
středa 31. května
polévka vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)
-
Masová směs, dušená rýže (hovězí, vepřové maso, vepřová játra, žampiony, kečup, slanina, 1)
-
Zapečené těstoviny se špenátem a uzeninou, niva, čalamáda (1, 3, 7)
čtvrtek 1. června
polévka valašská kyselice (1, 3, 7, 10)
-
Hovězí pečeně na česneku, vařený brambor (1, 7)
-
Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)
pátek 2. června
polévka rýžová (1, 7, 9)
-
Maďarský guláš, chléb (1)
Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Přejeme Vám dobrou chuť.
Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198
Seznam alergenů:
- obiloviny obsahující lepek;
- korýši a výrobky z nich;
- vejce a výrobky z nich;
- ryby a výrobky z nich;
- jádra podzemnice olejné (arašídy);
- sójové boby (sója);
- mléko a výrobky z něj;
- suché skořápkové plody;
- celer a výrobky z něho;
- hořčice a výrobky z ní;
- sezamová semena (sezam);
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
- vlčí bob (lupina);
- měkkýši a výrobky z nich.
Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.