Jídelníček

 

úterý       20. července         

     polévka pohanková (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřový bůček pečený, dušené zelí, bramborový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Kuřecí maso po čínsku, kuskus (1, 7)

 

středa     21. července  

    polévka vývar s kapáním (1, 3, 7, 9)

  1. Dalmatské čufty s rajčatovou omáčkou, těstoviny (1, 3, 7)

  2. Hovězí maso na česneku, vařený brambor (1)

 

čtvrtek   22. července  

    polévka kulajda (1, 3, 7)

  1. Hovězí maso dušené na houbách, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

pátek       23. července  

    polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9)

  2. Zeleninové lečo s uzeninou a vejci, chléb (1, 3)

 

pondělí   26. července         

    polévka květáková (1, 3, 7, 9)

  1. Hovězí tokáň, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

  2. Smažený hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka (1,3, 7, 10)

 

úterý       27. července         

    polévka rýžová (1, 7, 9)

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát (1, 3, 7)

  2. Špagety s kuřecím masem a kukuřicí, sýr (1, 3, 7)

 

středa     28. července  

    polévka zeleninová (1, 7, 9)

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)

  2. Sójové maso se žampiony, vařený brambor (1, 6)

 

čtvrtek   29. července  

    polévka z vaječné jíšky (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřová kýta na smetaně, těstoviny (1, 3, 7)

  2. Lívance s tvarohem, zakysanou smetanou a borůvkami (1, 3, 7)

 

pátek       30. července  

    polévka cizrnová (1, 7, 9)

  1. Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

  2. Dušený špenát, 2 ks vařené vejce, vařený brambor (1, 3, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.