Jídelníček

 

čtvrtek   10. října

    polévka vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)

  1. Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9)

  2. Zeleninové lečo s uzeninou a vejci, chléb (1, 3, 7, 10)

 

pátek      11. října   

    polévka frankfurtská s párkem rohlík (1, 7)

  1. Přírodní vepřový řízek zapečený se sýrem a uzeninou, vařený brambor (1, 7)

  2. Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

pondělí   14. října 

    polévka kedlubnová (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřové maso na kmíně, těstoviny (1, 3, 7)

  2. Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

 

úterý       15. říjn

    polévka kulajda (1, 3, 7)

  1. Vepřenky s cibulí, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

  2. Kuřecí maso na kari, bulgur (1, 7)

 

středa     16. října 

    polévka pohanková (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřová kýta dušená, omáčka z hlívy ústřičné, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Květák s vejci jako mozeček, vařený brambor, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

 

čtvrtek   17. října

    polévka česneková s bramborem (3, 7, 9)

  1. Vepřové maso v kapustě, chléb (1)

  2. Hovězí játra na slanině, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

 

pátek      18. října   

    polévka gulášová, rohlík (1)

  1. Zbojnická hovězí pečeně, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Bramborové šišky s mákem, cukr, máslo (1, 3, 6, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.