Jídelníček

 

středa     17. července  

    polévka italská (1, 3, 7)

  1. Hranické rizolety, bramborová kaše, mrkvový salát (1, 3, 7)

  2. Čočka na kyselo, 2 ks vařené vejce, chléb, steril. okurek (1, 3)

 

čtvrtek   18. července  

    polévka česneková s brambory (3, 7)    

  1. Vepřový plátek s mozzarellou a sušenými rajčaty, vařený brambor (1, 7)

  2. Houbové rizoto s kuřecím masem, sýr, čalamáda (1, 7, 10)

 

pátek     19. července  

    polévka fazolová mléčná (1, 3, 7)

  1. Vepřový guláš, chléb (1)

  2. Makový závin, kakao (1, 3, 6, 7)

 

pondělí   22. července  

    polévka cuketový krém (1, 7)

  1. Masová směs se žampiony a zeleninou, dušená rýže (1)

  2. Hrachová kaše, opečená klobása, chléb, steril. okurek (1, 10)

 

úterý       23. července  

    polévka krupicová s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)

  2. Dušený špenát, 2 ks vařené vejce, vařený brambor (1, 3, 7)

 

středa     24. července  

    polévka cizrnová (1, 3, 7)

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurkový salát (1, 3, 7)

  2. Hovězí na pepři, těstoviny, steril. okurek (1, 10)

 

čtvrtek   25. července  

   polévka hovězí s masem a nudlemi (1, 3, 7, 9)

  1. Šťavnatá hovězí pečeně, šunková rýže (1, 7)

  2. Francouzské brambory, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

 

pátek     26. července  

    polévka dršťková, rohlík (1)

  1. Kuřecí řízek smažený se sezamovým semínkem, vařený brambor, kompot (1, 3, 7, 11)

  2. Rýžový nákyp s rozinkami, cukr, máslo, kompot (3, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.