Jídelníček

 

čtvrtek   18. dubna     

    polévka fazolová se zeleninou (1, 7, 9)  

  1. Hovězí pečeně na slanině, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Maďarský vepřový perkelt s těstovinou sypaný sýrem (1, 3, 7)

 

pátek     19. dubna     

    polévka frankfurtská s párkem, rohlík (1, 7)

  1. Přírodní vepřový řízek se žampiony, vařený brambor (1, 7)

  2. Rýžový nákyp s rozinkami, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

pondělí   22. dubna     

    polévka vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)

  1. Hovězí na pepři, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

  2. Smažený hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

 

úterý       23. dubna     

    polévka kedlubnová (1, 3, 7, 9)

  1. Sekaná pečeně, vařený brambor s petrželkou a máslem, mrkvový salát (1, 3, 7)

  2. Kuřecí maso na kari se zeleninou, dušená rýže (1, 7)

 

středa     24. dubna     

    polévka italská (1, 3, 7)

  1. Vepřové maso v kapustě, chléb (1)

  2. Zapečené těstoviny s uzeninou a špenátem, niva, steril. okurek  (1, 3, 7, 10)

 

čtvrtek   25. dubna     

    polévka z vaječné jíšky (1, 3, 7, 9) 

  1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)

  2. Květák s vejci jako mozeček, vařený brambor, steril. okurek (3, 7)

 

pátek     26. dubna     

       nevaří se – sanitární den

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.