Jídelníček

 

středa     20. října       

    polévka z vaječné jíšky (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřový bůček pečený, dušené zelí, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Lečo s uzeninou a vejci, chléb, steril. okurek (1, 3, 10)

 

čtvrtek   21. října       

    polévka česneková (3, 7, 9)

  1. Hovězí na žampionech, vařený brambor, steril. okurek (1, 10)

  2. Zapečené těstoviny s uzeninou, steril. okurek (1, 3, 7, 9)

 

pátek     22. října        

    polévka fazolová se zeleninou (1, 3, 7, 9)

  1. Budějovická hovězí pečeně, dušená rýže (slanina, mletá paprika, rajčatový protlak, smetana, česnek, 1, 7)

  2. Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

pondělí   25. října       

    polévka zeleninová (1, 7, 9)

  1. Vepřové maso na kmíně, těstoviny, steril. okurek (1, 3, 10)

  2. Hrachová kaše s cibulkou, opečená klobása, chléb, steril. okurek (1, 10)

 

úterý       26. října       

    polévka z hlívy ústřičné (1, 7, 9)

  1. Pštrosí vejce, bramborová kaše, mrkvový salát (1, 3, 7)

  2. Špagety s kuřecím masem a kukuřicí, sýr (1, 3, 7)

 

středa     27. října       

    polévka vývar s játrovou rýží (1, 3, 7, 9)

  1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Nudle s mákem, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

čtvrtek   28. října       

       nevaří se – svátek

 

pátek     29. října       

       nevaří se – sanitární den

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.