pondělí 12. května
polévka rajská s těstovinou (1, 3, 7)
-
Vepřové azu, dušená rýže (1, 7, 10)
-
Zapečené rybí filé s rajčaty a sýrem, vařený brambor, kompot (1, 3, 4, 7)
úterý 13. května
polévka vývar s rýží a hráškem (7, 9)
-
Vepřové maso v pikantní marinádě, grilovaná zelenina, vařený brambor (1, 7)
-
Hovězí maso na houbách, dušená rýže (1, 7)
středa 14. května
polévka cizrnová (1, 7)
-
Sekaná pečeně, bramborová kaše, mrkvový salát (1, 3, 7)
-
Vepřové maso na pivu, bramborová kaše (1, 7)
čtvrtek 15. května
polévka selská (1, 7)
-
Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže, steril. okurek (1, 3, 7, 10)
-
Zapečené těstoviny se špenátem a uzeninou, steril. okurek (1, 3, 7, 10)
pátek 16. května
polévka z ovesných vloček (1, 3, 7, 9)
-
Pečená vepřová krkovice, dušené zelí, bramborový knedlík (1, 3, 6)
-
Nudle s mákem, cukr, máslo (1, 3, 7)
pondělí 19. května
polévka bramborová (1, 7, 9)
-
Bratislavská vepřová kýta, těstoviny (1, 3, 7)
-
Párek v sýrovém těstíčku, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7)
úterý 20. května
polévka česneková s brambory (3, 7, 9)
-
Čevapčiči, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)
-
Kuřecí maso se zeleninou, bulgur (1, 7, 9)
středa 21. května
polévka dršťková, rohlík (1, 7)
-
Vepřové rizoto, sýr, steril. okurek (1, 7, 10)
-
Vepřové maso s baby karotkou, vařený brambor (1, 7)
čtvrtek 22. května
polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)
-
Vepřové maso dušené, žampionová omáčka, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)
-
Dušená kapusta s bramborem, opečená klobása, chléb (1)
pátek 23. května
polévka čočková se zelím (1, 3, 7, 10)
-
Hovězí guláš, 2 ks rohlík (1)
-
Makový závin, kakao (1, 3, 6, 7)
Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Přejeme Vám dobrou chuť.
Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198
Seznam alergenů:
- obiloviny obsahující lepek;
- korýši a výrobky z nich;
- vejce a výrobky z nich;
- ryby a výrobky z nich;
- jádra podzemnice olejné (arašídy);
- sójové boby (sója);
- mléko a výrobky z něj;
- suché skořápkové plody;
- celer a výrobky z něho;
- hořčice a výrobky z ní;
- sezamová semena (sezam);
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
- vlčí bob (lupina);
- měkkýši a výrobky z nich.
Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.