Jídelníček

středa     5. října         

    polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)   

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)

  2. Kuřecí maso se zeleninou, kuskus (1, 7)

 

čtvrtek   6. října         

    polévka kapustová (1, 7)

  1. Budějovická vepřová pečeně, dušená rýže (slanina, rajčatový protlak, smetana, česnek, 1, 7)

  2. Francouzské brambory s uzeninou a nivou, čalamáda (1, 3, 7, 9)

 

pátek     7. října         

    polévka fazolová mléčná (1, 3, 7)

  1. Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

  2. Halušky s jablky, cukr, máslo (1, 7)

 

pondělí   10. října        

    polévka pórková s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Masová směs se žampiony, dušená rýže (kuřecí, vepřové maso, 1)

  2. Pivní salám v těstíčku, vařený brambor, tatarská omáčka (1,3,4,7,10)

 

úterý       11. října       

    polévka z vaječné jíšky (1, 3, 7, 9)

  1. Pečený bůček, dušené zelí, bramborový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Kuřecí kung pao, kari rýže (1, 5, 7)

 

středa     12. října        

    polévka selská (1, 3, 7, 9)      

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zelný salát (1, 3, 7, 10)

  2. Milánské špagety, sýr (šunka, žampiony, kečup, 1, 3, 7)

 

čtvrtek   13. října        

    polévka vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)   

  1. Hovězí vařené maso, omáčka smetanový křen, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Bramborový guláš, chléb (1)

 

pátek     14. října       

    polévka hrstková (1, 7, 9)

  1. Šťavnatá hovězí pečeně, vařený brambor (1, 7)

  2. Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.