středa 25. ledna
polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)
-
Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)
-
Sójové maso s houbami a zeleninou, dušená rýže (1, 6, 7)
čtvrtek 26. ledna
polévka česneková (1, 3, 7, 9)
-
Kuřecí nudličky po horácku, dušená rýže (víno, slanina, rajčata, žampiony, 1, 7)
-
Francouzské brambory, červená řepa (3, 7)
pátek 27. ledna
polévka čočková mléčná (1, 3, 7, 9)
-
Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)
-
Rýžový nákyp, cukr, máslo, kompot (1, 3, 7)
pondělí 30. ledna
polévka špenátová (1, 3, 7)
-
Vepřová kýta na paprice, těstoviny (1, 3, 7)
-
Párek v těstíčku, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)
úterý 31. ledna
polévka pohanková (1, 3, 7, 9)
-
Pečený vepřový bůček, dušené zelí, bramborový knedlík (1, 3, 6)
-
Zeleninové lečo s uzeninou a vejci, chléb (1, 3)
středa 1. února
polévka pekingská (houby, pórek, zelí, 7)
-
Čevapčiči, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)
-
Vepřové na zázvoru, zeleninová rýže (1)
čtvrtek 2. února
polévka kedlubnová (1, 3, 7)
-
Štěpánská hovězí pečeně, vařený brambor, steril. okurek (1, 3, 7, 10)
-
Bretaňské fazole, opečená klobása, chléb (1)
pátek 3. února
polévka hrstková (1, 7, 9)
-
Hovězí tokáň, dušená rýže (1)
-
Makový závin, bílá káva (1, 3, 6, 7)
Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Přejeme Vám dobrou chuť.
Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198
Seznam alergenů:
- obiloviny obsahující lepek;
- korýši a výrobky z nich;
- vejce a výrobky z nich;
- ryby a výrobky z nich;
- jádra podzemnice olejné (arašídy);
- sójové boby (sója);
- mléko a výrobky z něj;
- suché skořápkové plody;
- celer a výrobky z něho;
- hořčice a výrobky z ní;
- sezamová semena (sezam);
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
- vlčí bob (lupina);
- měkkýši a výrobky z nich.
Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.