středa 11. prosince
polévka uzená s bramborem (7, 9)
-
Kuřecí rizoto, mrkvový salát (1, 7)
-
Vepřové maso na zázvoru, vařený brambor (1, 7)
čtvrtek 12. prosince
polévka čočková se zelím (1, 7, 10)
-
Hovězí na slanině, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)
-
Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)
pátek 13. prosince
polévka bramborová s houbami (1, 7, 9)
-
Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)
-
Sójové maso se zeleninou, vařený brambor (1, 6, 7)
pondělí 16. prosince
polévka rajská (1, 3, 7)
-
Vepřové maso po štýrsku, chléb (vepřová kýta, kapusta, anglická slanina, brambor, 1)
-
Špagety s kuřecím masem a zeleninou, sýr (1, 3, 7)
úterý 17. prosince
polévka celerová (1, 3, 7, 9)
-
Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát s křenem (1, 3, 7)
-
Čočka po orientálsku, 2 ks vařené vejce, chléb, steril. okurek (1, 3, 7)
středa 18. prosince
polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)
-
Droby na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)
-
Vepřové azu, dušená rýže (1, 10)
čtvrtek 19. prosince
polévka česneková s brambory (3, 7, 9)
-
Hovězí guláš, 2 ks rohlík (1)
-
Bublanina s ovocem, kakao (1, 3, 6, 7)
pátek 20. prosince
polévka dršťková, rohlík (1, 7)
-
Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1, 3, 7, 9, 10)
Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Přejeme Vám dobrou chuť.
Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198
Seznam alergenů:
- obiloviny obsahující lepek;
- korýši a výrobky z nich;
- vejce a výrobky z nich;
- ryby a výrobky z nich;
- jádra podzemnice olejné (arašídy);
- sójové boby (sója);
- mléko a výrobky z něj;
- suché skořápkové plody;
- celer a výrobky z něho;
- hořčice a výrobky z ní;
- sezamová semena (sezam);
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
- vlčí bob (lupina);
- měkkýši a výrobky z nich.
Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.