čtvrtek 6. listopadu
polévka vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)
-
Frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny (1, 3, 7)
pátek 7. listopadu
polévka selská (1, 7, 9)
-
Smažené kuřecí stehno, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)
pondělí 10. listopadu
polévka cizrnová (1, 7, 9)
-
Vepřová kotleta po anglicku, vařený brambor, steril. okurek (1, 7, 10)
úterý 11. listopadu
polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)
-
Pečené kachní stehno, červené zelí s jablky, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)
středa 12. listopadu
polévka vývar s kapáním (1, 3, 7, 9)
-
Pražská hovězí pečeně, dušená rýže, steril. okurek (1, 3, 7)
čtvrtek 13. listopadu
polévka čočková s párkem (1, 7, 9)
-
Burgundská hovězí kýta, těstoviny (1, 3, 7)
pátek 14. listopadu
polévka ruský boršč (1, 7, 9, 10)
-
Plněný vepřový závitek, vařený brambor (šunka, sýr, sušená rajčata, 1, 7)
pondělí 17. listopadu
nevaří se – svátek
úterý 18. listopadu
polévka květáková (1, 3, 7, 9)
-
Smažené rybí filé se sezamem, vařený brambor, kompot (1, 3, 4, 7, 11)
středa 19. listopadu
polévka pohanková (1, 3, 7, 9)
-
Srbské vepřové rizoto, sýr, zelný salát s křenem (1, 7)
čtvrtek 20. listopadu
polévka vločková (1, 7, 9)
-
Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, vařený brambor (1, 7)
pátek 21. listopadu
polévka fazolová se zelím (1, 3, 7, 9)
-
Hovězí guláš, 2 ks rohlík (1)
pondělí 24. listopadu
polévka pórková (1, 3, 7, 9)
-
Vepřové maso na kmíně, těstoviny, steril. okurek (1, 3, 10)
úterý 25. listopadu
polévka ovarová s kroupami (1, 7, 9)
-
Maso tří barev, dušená rýže (vepřové, hovězí maso, játra, pórek, paprika, žampiony, 1)
středa 26. listopadu
polévka drožďová (1, 3, 7, 9)
-
Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9, 10)
čtvrtek 27. listopadu
polévka bramborová na kyselo (1, 7, 9)
-
Holandský řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)
pátek 28. listopadu
polévka vývar s játrovou rýží (1, 3, 7, 9)
-
Vepřový plátek zapečený s broskví a goudou, vařený brambor (1, 7)
Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Přejeme Vám dobrou chuť.
Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198
Seznam alergenů:
- obiloviny obsahující lepek;
- korýši a výrobky z nich;
- vejce a výrobky z nich;
- ryby a výrobky z nich;
- jádra podzemnice olejné (arašídy);
- sójové boby (sója);
- mléko a výrobky z něj;
- suché skořápkové plody;
- celer a výrobky z něho;
- hořčice a výrobky z ní;
- sezamová semena (sezam);
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
- vlčí bob (lupina);
- měkkýši a výrobky z nich.
Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.