středa 6. prosince
polévka česneková (3, 7, 9)
-
Vepřové rizoto, sýr, steril. okurek (1, 7, 10)
-
Hodolanská omáčka, párek, chléb (1, 3, 7)
čtvrtek 7. prosince
polévka rybí (1, 3, 4, 7, 9)
-
Kuřecí plátek na másle, zeleninová rýže (1, 7, 9)
-
Šunkofleky, čalamáda (1, 3, 7, 10)
pátek 8. prosince
polévka zeleninová (1, 7, 9)
-
Zvěřinový guláš, chléb (1)
-
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1, 3, 6, 7)
pondělí 11. prosince
polévka vývar s kapáním (1, 3, 7, 9)
-
Masová směs po cikánsku, dušená rýže (vepřové maso, vepřová játra, slanina, lečo, kečup, 1, 7, 10)
-
Zapečené rybí filé se sýrem a vejci, vařený brambor, kompot (1,3,4,7)
úterý 12. prosince
polévka kapustová (1, 7, 9)
-
Sekaná pečeně, bramborová kaše, čalamáda (1, 3, 7, 10)
-
Kovbojský guláš, chléb (1)
středa 13. prosince
polévka pohanková (1, 3, 7, 9)
-
Vepřová plec pečená, dušený špenát, bramborový knedlík (1, 3, 6, 7)
-
Květák s vejci jako mozeček, vařený brambor, steril. okurek (3, 7, 10)
čtvrtek 14. prosince
polévka hrachová s párkem (1, 7, 9)
-
Kuřecí smetanové rizoto, steril. okurek (1, 7, 10)
-
Hovězí maso na pepři, hrášková rýže (1)
pátek 15. prosince
polévka z vaječné jíšky (1, 3, 7, 9)
-
Hamburská vepřový kýta, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)
-
Nudle s mákem, cukr, máslo (1, 3, 7)
Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Přejeme Vám dobrou chuť.
Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198
Seznam alergenů:
- obiloviny obsahující lepek;
- korýši a výrobky z nich;
- vejce a výrobky z nich;
- ryby a výrobky z nich;
- jádra podzemnice olejné (arašídy);
- sójové boby (sója);
- mléko a výrobky z něj;
- suché skořápkové plody;
- celer a výrobky z něho;
- hořčice a výrobky z ní;
- sezamová semena (sezam);
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
- vlčí bob (lupina);
- měkkýši a výrobky z nich.
Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.