Jídelníček

 

středa     25. ledna       

    polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)

  2. Sójové maso s houbami a zeleninou, dušená rýže (1, 6, 7)

 

čtvrtek   26. ledna       

    polévka česneková (1, 3, 7, 9)

  1. Kuřecí nudličky po horácku, dušená rýže (víno, slanina, rajčata, žampiony, 1, 7)

  2. Francouzské brambory, červená řepa (3, 7)

 

pátek     27. ledna       

    polévka čočková mléčná (1, 3, 7, 9)

  1. Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

  2. Rýžový nákyp, cukr, máslo, kompot (1, 3, 7)

 

pondělí   30. ledna       

    polévka špenátová (1, 3, 7)

  1. Vepřová kýta na paprice, těstoviny (1, 3, 7)

  2. Párek v těstíčku, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

 

úterý       31. ledna       

    polévka pohanková (1, 3, 7, 9)

  1. Pečený vepřový bůček, dušené zelí, bramborový knedlík (1, 3, 6)

  2. Zeleninové lečo s uzeninou a vejci, chléb (1, 3)

 

středa     1. února        

    polévka pekingská (houby, pórek, zelí, 7)

  1. Čevapčiči, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

  2. Vepřové na zázvoru, zeleninová rýže (1)

 

čtvrtek   2. února        

    polévka kedlubnová (1, 3, 7)

  1. Štěpánská hovězí pečeně, vařený brambor, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

  2. Bretaňské fazole, opečená klobása, chléb (1)

 

pátek     3. února        

    polévka hrstková (1, 7, 9)

  1. Hovězí tokáň, dušená rýže (1)

  2. Makový závin, bílá káva (1, 3, 6, 7)

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     

  1. obiloviny obsahující lepek;
  2. korýši a výrobky z nich;
  3. vejce a výrobky z nich;
  4. ryby a výrobky z nich;
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy);
  6. sójové boby (sója);
  7. mléko a výrobky z něj;
  8. suché skořápkové plody;
  9. celer a výrobky z něho;
  10. hořčice a výrobky z ní;
  11. sezamová semena (sezam);
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
  13. vlčí bob (lupina);
  14. měkkýši a výrobky z nich.

Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.