čtvrtek 14. března
polévka ruský boršč (1, 7, 9)
-
Hovězí znojemská pečeně, dušená rýže (1, 9, 10)
-
Francouzské brambory, čalamáda (1, 3, 7, 9, 10)
pátek 15. března
polévka vločková (1, 3, 7, 9)
-
Hovězí guláš, 2 ks rohlík (1)
-
Ovocný táč, bílá káva (1, 3, 7)
pondělí 18. března
polévka pohanková (1, 3, 9)
-
Bratislavská vepřová kýta, těstoviny (1, 7, 9)
-
Jitrnicový prejt, kysané zelí, chléb (1)
úterý 19. března
polévka česneková (3, 9)
-
Sekaná pečeně, vařené brambory maštěné máslem sypané petrželí, mrkvový salát (1, 3, 7)
-
Vepřové maso na kmíně, těstoviny (1)
středa 20. března
polévka zeleninová (1, 3, 9)
-
Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 7)
-
Kuřecí kung pao, kari rýže (1, 5)
čtvrtek 21. března
polévka hrachová (1)
-
Španělský ptáček, dušená rýže (1, 3, 9, 10)
-
Koprová omáčka, 2 ks vařené vejce, vařené brambory (1, 3, 7)
pátek 22. března
polévka gulášová, rohlík (1)
-
Hovězí maso na černém pivu, vařený brambor (1)
-
Kynuté knedlíky s lesní marmeládou, cukr, máslo (1, 3, 7)
Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Přejeme Vám dobrou chuť.
Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198
Seznam alergenů:
- obiloviny obsahující lepek;
- korýši a výrobky z nich;
- vejce a výrobky z nich;
- ryby a výrobky z nich;
- jádra podzemnice olejné (arašídy);
- sójové boby (sója);
- mléko a výrobky z něj;
- suché skořápkové plody;
- celer a výrobky z něho;
- hořčice a výrobky z ní;
- sezamová semena (sezam);
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
- vlčí bob (lupina);
- měkkýši a výrobky z nich.
Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.