čtvrtek 10. října
polévka vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)
-
Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 9)
-
Zeleninové lečo s uzeninou a vejci, chléb (1, 3, 7, 10)
pátek 11. října
polévka frankfurtská s párkem rohlík (1, 7)
-
Přírodní vepřový řízek zapečený se sýrem a uzeninou, vařený brambor (1, 7)
-
Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)
pondělí 14. října
polévka kedlubnová (1, 3, 7, 9)
-
Vepřové maso na kmíně, těstoviny (1, 3, 7)
-
Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)
úterý 15. října
polévka kulajda (1, 3, 7)
-
Vepřenky s cibulí, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)
-
Kuřecí maso na kari, bulgur (1, 7)
středa 16. října
polévka pohanková (1, 3, 7, 9)
-
Vepřová kýta dušená, omáčka z hlívy ústřičné, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)
-
Květák s vejci jako mozeček, vařený brambor, steril. okurek (1, 3, 7, 10)
čtvrtek 17. října
polévka česneková s bramborem (3, 7, 9)
-
Vepřové maso v kapustě, chléb (1)
-
Hovězí játra na slanině, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)
pátek 18. října
polévka gulášová, rohlík (1)
-
Zbojnická hovězí pečeně, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)
-
Bramborové šišky s mákem, cukr, máslo (1, 3, 6, 7)
Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Změna jídelníčku vyhrazena!
Přejeme Vám dobrou chuť.
Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198
Seznam alergenů:
- obiloviny obsahující lepek;
- korýši a výrobky z nich;
- vejce a výrobky z nich;
- ryby a výrobky z nich;
- jádra podzemnice olejné (arašídy);
- sójové boby (sója);
- mléko a výrobky z něj;
- suché skořápkové plody;
- celer a výrobky z něho;
- hořčice a výrobky z ní;
- sezamová semena (sezam);
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.);
- vlčí bob (lupina);
- měkkýši a výrobky z nich.
Čísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.