Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Bc. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

pondělí   19. srpna        polévka zeleninová (1, 7, 9)

  1. Vepřová kotleta dušená, smetano-sýrová omáčka, vařený brambor (1,7)

  2. Kuřecí kung pao, kari rýže (1, 5)

úterý       20. srpna        polévka pórková (1, 3, 7, 9)

  1. Holandský řízek, vařený brambor, mrkvový salát (1, 3, 7)

  2. Fazolové lusky na kyselo, 2 ks vařené vejce, vařený brambor (1, 3, 7)

středa     21. srpna        polévka vývar s nudlemi (1, 3, 9)

  1. Kuřecí stehno pečené, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Bramborový guláš s uzeninou, chléb (1)

čtvrtek   22. srpna        polévka hrachová s párkem (1, 7, 9)

  1. Hovězí ragú, těstoviny (1, 3)

  2. Honzovy buchty s povidly, bílá káva (1, 3, 6, 7)

pátek       23. srpna        polévka ovarová s kroupami (1, 9)

  1. Zbojnická hovězí pečeně, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

  2. Zapečené těstoviny s uzeninou a nivou, steril. okurek (1, 3, 7)

pondělí   26. srpna        polévka italská (1, 3)

  1. Uzená rolovaná plec, bramborová kaše, cibulka, steril. okurek (7, 10)

  2. Vepřové maso na kmíně, těstoviny (1, 3)

úterý       27. srpna        polévka valašská kyselice (1, 3, 7)

  1. Čevapčiči, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

  2. Pikantní masová směs, dušený rýže (vepřové, kuřecí maso, vepřová játra, kečup, slanina, 1)

středa     28. srpna        polévka gulášová, rohlík (1)

  1. Kuřecí plátek s čínskou zeleninou, dušená rýže (1)

  2. Smažený salám v těstíčku, vařený brambor, zeleninový salát (1, 3, 7)

čtvrtek   29. srpna        polévka kmínová s vejcem (1, 3, 9)

  1. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Čočka po orientálsku, 2 ks vařené vejce, chléb, steril. okurek (1, 3, 10)

pátek       30. srpna        polévka vývar s játrovou rýží (1, 3, 9)

  1. Hukvaldský závitek, dušená rýže, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

  2. Nudle s mákem, cukr, máslo (1, 3, 7)

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.