Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Bc. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

pátek       14. června             polévka hrachová s párkem (1, 3)

  1. Zabíjačkový guláš, chléb (1)

  2. Rýžový nákyp, cukr, máslo (3, 7)

pondělí   17. června             polévka celerová mléčná (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřová kotleta v marinádě, vařený brambor, zeleninový salát (1, 7)

  2. Smažený hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

úterý       18. června             polévka uzená s kroupami (1, 9)

  1. Vepřová dušená kýta, žampionová omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7)

  2. Čočka na kyselo, 2 ks vařené vejce, chléb, steril. okurek (1, 3, 10)

středa     19. června             polévka chabašťová (1, 9)

  1. Kuřecí stehno pečené, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Sójové maso se zeleninou, vařený brambor (1, 6, 7)

čtvrtek   20. června             polévka vývar s krupicí a vejcem (1, 3, 9)

  1. Hranické rizolety, bramborová kaše, mrkvový salát (1, 3, 7)

  2. Hovězí na pepři, těstoviny (1, 3)

pátek       21. června             polévka kulajda (1, 3, 7, 9)

  1. Námořnické maso, dušená rýže (1)

  2. Závin s mákem a ořechy, bílá káva (1, 3, 6, 7)

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.