Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Ing. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

 

středa     8. července    polévka italská (1, 3, 7)

Vepřenky s cibulí, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

 

čtvrtek   9. července    polévka valašská kyselice (1, 3, 7, 10)

Kuřecí stehno pečené, dušená rýže, steril. okurek (1, 7, 10)

 

pátek     10. července  polévka hovězí vývar s játrovou rýží (1, 3, 7, 9)

Vepřová kýta na paprice, těstoviny (1, 3, 7)

 

pondělí   13. července          polévka pórková s vejci (1, 3, 7, 9)

  1. Smažené rybí filé, vařený brambor, kompot (1, 3, 4, 7)

  2. Boloňské špagety s vepřovým masem, sýr (1, 3, 7)

 

úterý       14. července          polévka bramborová (1, 7, 9)

  1. Vepřová panenka se smetanovou omáčkou a houbami, dušená rýže (1, 7)

  2. Hrachová kaše, opečená klobása, chléb, steril. okurek (1, 10)

 

středa     15. července          polévka slepičí s těstovinou (1, 3, 7, 9)

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)

  2. Květák s vejci jako mozeček, vařený brambor, steril. okurek (3, 10)

 

čtvrtek   16. července          polévka gulášová, rohlík (1)

  1. Vepřové maso na kmíně, těstoviny, steril. okurek (1, 3, 10)

  2. Makový závin, bílá káva (1, 3, 6, 7)

 

pátek       17. července          polévka čočková s párkem (1, 7)

  1. Přírodní vepřový řízek, vařený brambor, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Vepřová játra na slanině, zeleninová rýže, steril. okurek (1, 9, 10)

 

pondělí   20. července          polévka zeleninová (1, 7, 9)

  1. Kuřecí maso po čínsku, kari rýže (1, 7)

  2. Fazolové lusky na kyselo, 2 ks vařené vejce, vařený brambor (1, 3, 7)

 

úterý       21. července          polévka cizrnová (1, 7, 9)

  1. Smažený holandský řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

  2. Hovězí maso na zázvoru, těstoviny (1, 3)

 

středa     22. července          polévka hovězí vývar s těstovinou (1,3, 7, 9)

  1. Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Kovbojský guláš, chléb (1)

 

čtvrtek   23. července          polévka ruský boršč (1, 7, 9, 10)

  1. Hovězí maso na žampionech, těstoviny (1, 3)

  2. Zapečené těstoviny s uzeným masem a nivou (1, 3, 7, 10)

 

pátek       24. července          polévka česneková (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřové švejžužu, vařený brambor (1, 3, 10)

  2. Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.