Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Bc. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

úterý       16. dubna      polévka fazolová mléčná (1, 3, 7, 9)

  1. Vepřenky s cibulí a hořčicí, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

  2. Milánské špagety, sýr (šunka, žampiony, česnek, kečup, 1, 3, 7)

středa     17. dubna      polévka hovězí s játrovou rýží (1, 3, 7, 9)

  1. Kuřecí kung pao, kari rýže (1, 8)

  2. Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)

čtvrtek   18. dubna      polévka selská (1, 3, 7, 9)

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)

  2. Dušený špenát, 2 ks vařené vejce, vařený brambor (1, 3, 7)

pátek       19. dubna

    nevaří se – svátek

pondělí   22. dubna     

    nevaří se – svátek

úterý       23. dubna      polévka rajčatová (1, 3)

  1. Uzená kýta, hrachová kaše, chléb, steril. okurek (1, 10)

  2. Vepřové maso, dušená mrkev na másle, vařený brambor (1, 7)

středa     24. dubna      polévka slepičí s těstovinou (1, 3, 9)

  1. Maďarský guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Koprová omáčka, 2 ks vařené vejce, vařený brambor (1, 3, 7)

čtvrtek   25. dubna      polévka pohanková (1, 3, 9)

  1. Čevapčiči, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7)

  2. Vepřová játra na česneku, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

pátek       26. dubna      polévka frankfurtská, rohlík (1, 7)

  1. Přírodní kuřecí řízek s žampiony, zeleninová rýže (1, 7, 9)

  2. Zapečené těstoviny s tvarohem a broskví, cukr, máslo (1, 3, 7)

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.