Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Bc. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

čtvrtek   20. února        polévka čočková (1, 7, 9)

  1. Vepřová kýta na smetaně, těstoviny (1, 3, 7)

  2. Zapečené brambory s uzeným masem a sýrem, čalamáda (3, 7, 10)

pátek     21. února        polévka ovarová s kroupami (1, 9)

  1. Přírodní vepřový řízek na žampionech, vařený brambor, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)

pondělí   24. února       polévka špenátová (1, 3, 7)

  1. Uzená moravská kýta, bramborová kaše, cibulka, steril. okurek (7, 10)

  2. Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

úterý       25. února        polévka rýžová s bramborem (1, 7, 9)

  1. Pečený bůček, kapusta, chléb (1)

  2. Lasagne, zeleninový salát (1, 3, 7, 10)

středa     26. února        polévka vývar s nudlemi (1, 3, 9)

  1. Hovězí vařené maso, rajská omáčka, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Hovězí vařené maso, dušená karotka na másle, vařený brambor (1, 7, 9)

čtvrtek   27. února        polévka květáková (1, 3, 9)

  1. Pečené kuře a lá bažant, vařený brambor, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Sójové maso s brokolicí, vařený brambor (1, 6, 7)

pátek     28. února        polévka kmínová s vejcem (1, 3, 7, 9)

  1. Pastýřská pochoutka, dušená rýže (hovězí maso, vepřová játra, žampiony, rajský protlak, 1)

  2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1, 3, 6, 7)

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.