Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Bc. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

 

úterý       19. února                     polévka z vaječné jíšky (1, 3, 9)

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, mrkvový salát (1, 3, 7)

  2. Kovbojský guláš, chléb (1)

středa     20. února                     polévka pórková (1, 3, 7, 9)

  1. Pečené kuřecí stehno, vařený brambor, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Špagety po milánsku, sýr (šunka, česnek, kečup, žampiony, 1, 3)

čtvrtek   21. února                     polévka čočková se zelím (1, 3, 10)

  1. Vepřové maso na kmíně, těstoviny, steril. okurek (1, 3, 10)

  2. Rybí filé se sýrem a vejci, vařený brambor, kompot (1, 3, 4, 7)

pátek       22. února                     polévka česneková (1, 3, 9)

  1. Bělehradský vepřový řízek, vařený brambor (lečo, pórek, 1, 7, 10)

  2. Zapečené těstoviny s tvarohem a broskví, cukr, máslo (1, 3, 7)

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.