Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Bc. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

středa     15. ledna        polévka hovězí vývar s nudlemi (1, 3, 9)

  1. Vařené hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Hrachová kaše, párek, chléb, steril. okurek (1, 10)

čtvrtek   16. ledna        polévka kulajda s houbami (1, 3, 7)

  1. Kuřecí rizoto, sýr, mrkvový salát (1, 7, 9)

  2. Pikantní hovězí maso, těstoviny (1, 3, 10)

pátek     17. ledna        polévka česneková (3, 9)

  1. Hovězí guláš, 2 ks rohlíky (1)

  2. Ovocný táč, bílá káva (1, 3, 6, 7)

pondělí   20. ledna polévka kapustová (1, 7, 9)

  1. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (1, 3)

  2. Milánské špagety, sýr (šunka, žampiony, kečup, česnek, 1, 3, 7)

úterý       21. ledna        polévka cizrnová (1, 3, 7, 9)

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, steril. okurek (1, 3, 7, 10)

  2. Fazolové lusky na kyselo, 2 ks vařené vejce, vařený brambor (1, 3, 7)

středa     22. ledna        polévka kmínová (1, 3, 7, 9)

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7, 10)

  2. Květák s vejci jako mozeček, vařený brambor, steril. okurek (3, 10)

čtvrtek   23. ledna        polévka drožďová (1, 3, 9)

  1. Vepřová kýta na paprice, těstoviny (1, 3, 7)

  2. Zapečené brambory s uzeninou a nivou, čalamáda (1, 3, 7, 10)

pátek     24. ledna        polévka hrachová s párkem (1, 9)

  1. Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

  2. Lívance s ovocným přelivem (1, 3, 7)

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.