Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Bc. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

středa     4. prosince     polévka rajská (1, 3)

  1. Luhačovický špaček, vařený brambor, zeleninový salát (1, 3, 7, 10)

  2. Špagety s vepřovým masem, sýr (1, 7)

čtvrtek   5. prosince     polévka rýžová s bramborem (1, 9)

  1. Hovězí guláš, 2 ks rohlík (1)

  2. Zapečené rybí filé, vařený brambor , kompot (1, 3, 4, 7)

pátek     6. prosince     polévka zeleninová (1, 9)

  1. Vepřová kýta na smetaně s žampiony, houskový knedlík (1, 3, 7)

  2. Nudle s mákem, cukr, máslo (1, 3, 7)

pondělí   9. prosince     polévka vývar nudlemi (1, 3, 9)

  1. Hovězí vařené maso, rajská omáčka, těstoviny (1, 3)

  2. Sójové maso se zeleninou, dušená rýže, steril. okurek (1, 9, 10)

úterý       10. prosince   polévka brokolicová (1, 3, 7, 9)

  1. Holandský řízek, vařený brambor, salát z červeného zelí s křenem (1, 3, 7, 10)

  2. Hovězí maso na nudličky na zbojnický způsob, dušená rýže (1, 10)

středa     11. prosince   polévka vločková (1, 3, 7, 9)

  1. Pečené kuře, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

  2. Hodolanská omáčka, opečená klobása, chléb (1, 3, 7, 10)

čtvrtek   12. prosince   polévka bramborová s houbami (1, 9)

  1. Droby na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 7)

  2. Vepřové maso na pepři, těstoviny, steril. okurek (1, 3, 10)

pátek     13. prosince   polévka zelňačka s klobásou (1, 7, 9, 10)

  1. Vepřová kotleta v marinádě, vařený brambor (1, 10)

  2. Halušky s jablky, cukr, máslo (1, 3, 7)

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.