Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Bc. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

středa     16. října         polévka vývar s kapáním (1, 3, 7, 9)

  1. Hovězí vařené maso, žampionová omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7)

  2. Kovbojský guláš, chléb (1)

čtvrtek   17. října         polévka bramborová (1, 7, 9)

  1. Burgundská hovězí pečeně, těstoviny (rajčatový protlak, víno, slanina, 1, 3)

  2. Rýžový nákyp, cukr, máslo, kompot (3, 7)

pátek       18. října         polévka valašská kyselice (1, 3, 7, 10)

  1. Kuřecí řízek v těstíčku, vařený brambor, kompot (1, 3, 7)

  2. Zeleninové lečo s vejci a klobásou, chléb (1, 3, 10)

pondělí   21. října         polévka hovězí s těstovinou (1, 3, 7, 9)

  1. Hovězí pečeně na česneku, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

  2. Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka (1, 3, 7, 10)

úterý       22. října         polévka kmínová s vejci (1, 3, 7, 9)

  1. Hovězí guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Hrachová kaše, opečená klobása, chléb, steril. okurek (1, 10)

středa     23. října         polévka fazolová mléčná (1, 3, 7, 9)

  1. Kuřecí stehno a lá bažant, vařený brambor, steril. okurek (1, 7, 10)

  2. Vepřové rizoto, sýr, steril. okurek (1, 7, 10)

čtvrtek   24. října         polévka houbová (1, 7, 9)

  1. Vepřová plec na paprice, těstoviny (1, 3, 7)

  2. Jablková žemlovka, cukr, máslo (1, 3, 7)

pátek       25. října         polévka zeleninová (1, 7, 9)

  1. Hranické rizolety, bramborová kaše, zelný salát s koprem (1, 3, 7)

  2. Vepřové kostky na kari, zeleninová rýže (1)

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.