Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Ing. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

čtvrtek   2. dubna        polévka čočková se zeleninou (1, 3, 7, 9)

Kuřecí nudličky s lesními houbami a pórkem, zeleninová rýže (1, 9)

 

pátek     3. dubna        polévka chabašťová (1, 3, 7, 9)

Maďarský guláš, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

 

pondělí   6. dubna     polévka hovězí s těstovinou, játrovou rýží (1, 3, 9)

Zbojnická hovězí pečeně, dušená rýže, steril. okurek (1, 10)

 

úterý       7. dubna      polévka zeleninová (1, 7, 9)

Sekaná pečeně, bramborová kaše, mrkvový salát (1, 3, 7, 10)

 

středa     8. dubna      polévka kmínová s vejci (1, 3, 7, 9)

Srnčí svíčková, houskový knedlík (1, 3, 6, 9, 10)

 

čtvrtek   9. dubna      polévka hrstková (1, 7, 9)

Uzená rolovaná plec, dušený špenát, vařený brambor (1, 3, 7)

 

pátek     10. dubna     

       nevaří se – svátek

 

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.