Rostlinná výroba

Rostlinná výroba

Kontakt: Ing. Jarmila Hubáčková, hlavní agronom, hubackova@zduncovice.cz Další informace »

Živočišná výroba

Živočišná výroba

Kontakt: Bc. Jan Čunderle, hlavní zootechnik cunderle@zduncovice.cz Další informace »

 

Jídelníček

středa     19. prosince          polévka čočková se zelím (1, 7, 9)

  1. Vepřová kýta na paprice, těstoviny (1, 3, 7)

  2. Těstovinový salát se šunkou a sýrem (1, 3, 7)

čtvrtek    20. prosince          polévka rýžová (1, 7, 9)

  1. Myslivecká hovězí pečeně, houskový knedlík (1, 3, 6, 7)

  2. Hrachová kaše, párek, chléb, steril. okurek (1, 10)

pátek      21. prosince           polévka květáková (1, 3, 7, 9)

  1. Smažené kuřecí stehno, bramborová kaše, kompot (1, 3, 7)

středa     2. ledna                polévka kedlubnová (1, 3, 7, 9)

Uzená kýta, čočka na kyselo, chléb, steril. okurek (1, 10)

čtvrtek    3. ledna               polévka kroupová s brambory (1, 9)

Vepřová kýta po anglicku, dušená rýže, čalamáda (1, 10)

pátek      4. ledna                polévka hrachová (1, 9)

    Maďarský guláš, houskový knedlík (vepřové maso, 1, 3, 6, 7)

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Změna jídelníčku vyhrazena!

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vedoucí kuchyně: Zdeněk Procházka, tel. 778 407 198

Seznam alergenů:     1 obiloviny obsahující lepek; 2 korýši a výrobky z nich; 3 vejce a výrobky z nich; 4 ryby a výrobky z nich; 5 jádra podzemnice olejné (arašídy); 6 sójové boby (sója); 7 mléko a výrobky z něj; 8 suché skořápkové plody; 9 celer a výrobky z něho; 10 hořčice a výrobky z ní; 11 sezamová semena (sezam); 12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších konc.); 13 vlčí bob (lupina); 14 měkkýši a výrobky z nichČísla u jednotlivých pokrmů znamenají obsah alergenů v pokrmech.